Tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud van hoveniers uit Capelle

Wilt u uw tuin vernieuwen? Een tuin die beter bij u past? Het begint bij een idee. Wilt u een vlonder, een vijver of een tuinoverkapping? Hoveniersbedrijf Maarten Franken uit Capelle aan den IJssel werkt uw idee uit tot een mooi ontwerp. Welke stijl wilt u? Wat wordt de functie van de tuin? Wat is uw budget? We luisteren naar uw wensen, dragen opties aan en tekenen het uit. Om er zeker van te zijn dat u het hele jaar geniet, zorgen wij ervoor dat er elk seizoen iets in bloei staat.

Ontwerp

Als u overweegt uw privé- of bedrijfstuin een make-over te geven, komt Hoveniersbedrijf Maarten Franken vrijblijvend bij u langs om uw idee te bespreken. We hebben het over de materialen, de kleur en de stijl die u wilt gebruiken. Wilt u bestrating of betegeling? Een tuinhuisje? Een afdak? We leggen uw wensen vast en stellen vrijblijvend een offerte op voor een ontwerp. 

Bekijk ons portfolio

Aanleg van uw nieuwe tuin in de regio Capelle

Precisie en kwaliteit staan natuurlijk voorop. Bij de aanleg van een tuin moet met veel rekening worden gehouden. Schuttingen moeten stabiel worden geplaatst, beschoeiing en bestrating moet goed liggen. Soms moet er een boomstronk worden gerooid. Heeft u een eigentijdse pergola of blokhut besteld? Of sfeervolle verlichting? Ze moeten veilig worden geïnstalleerd . Uw hovenier doet dit zonder problemen.

Bekijk ons portfolio

Onderhoud houdt uw tuin mooi

Tuinonderhoud is een absolute must. Heeft u een tuin, maar geen groene vingers? Of leidt u een bedrijf met tuin? Hoveniersbedrijf Maarten Franken neemt het werk graag eenmalig of periodiek van u over.

Voor het onderhoud van uw tuin zijn 3 dingen essentieel. Ten eerste moeten struiken en bomen regelmatig worden gesnoeid . Gebeurt dit niet, dan worden ze te groot, of raken ze uit model. Als boomeigenaar bent u verantwoordelijk voor uitwaaiende takken. Ten tweede is jaarlijkse bemesting van belang. Zowel bloemen als groenten en bomen hebben regelmatig nieuwe voedingsstoffen nodig. Hoveniersbedrijf Maarten Franken informeert u graag over de mogelijkheden, zoals die van bemesting op natuurlijke basis. Tot slot is regelmatig wieden belangrijk. Anders wordt de tuin binnen de kortste keren overwoekerd door onkruid dat uw gekozen planten wegdrukt. 

Neem contact op