Het portfolio van Hoveniersbedrijf Maarten Franken bij Rotterdam

Bekijk hier het portfolio van Hoveniersbedrijf Maarten Franken. Wij zijn werkzaam in Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en Rotterdam.

 

Terras en pergola

Met schermdoeken van Nesling is uw pergola functioneel en trendy. De doeken schuift u eenvoudig open en dicht. Voor dit terras in IJsselmonde, Rotterdam, heeft Hoveniersbedrijf Maarten Franken gebruik gemaakt van het stijlvolle en duurzame larikshout.

 

Neem contact op

Tuin met cortenstalen bakken en natuursteentegels

In cortenstalen bakken komen uw planten goed tot hun recht. Ze zijn strak, met een natuurlijke kleur die mooi contrasteert met het groen. Het roestkleurige staal leeft in uw tuin: in de loop van de tijd verandert de gloed. Deze prachtige tuin in Capelle aan den IJssel is, mede door het gebruik van natuurstenen tegels, stijlvol en tijdloos.   

Bespreek uw mogelijkheden

Particuliere tuin in Ommoord

Als de lijnen van het ontwerp goed zijn, en er is nagedacht over de bloeitijden, hoeven materialen niet heel kostbaar of uniek te zijn. Met natuurlijke grondstoffen legt Hoveniersbedrijf Maarten Franken mooie tuinen aan. Op deze foto ziet u een aangelegde tuin bij een particulier in Rotterdam. 

Maak een afspraak

Voorbeelden van tuinen met vijvers