Wilt u een vijver aanleggen in Capelle?
Tuinontwerp in Krimpen, Capelle en Rotterdam. Uw eigen hovenier
Tuinonderhoud is belangrijk, maar het kan ook zwaar zijn. Vraag een hovenier

Hoveniersbedrijf Maarten Franken in Capelle aan den IJssel

Hoveniersbedrijf Maarten Franken is een enthousiast en creatief hoveniersbedrijf in Capelle aan den IJssel. Al sinds 1989 ontwerpt Maarten Franken tuinen, legt hij ze met veel plezier aan en verzorgt hij het onderhoud. Dit doet hij in de gehele regio Rotterdam.

Hij wordt daarin tegenwoordig ondersteund door zijn collega Chris Prins. Chris is bijzonder accuraat en werkt met dezelfde passie als Maarten. Zij leveren uw tuin tot in de puntjes verzorgd op.

Lennard van der Veer is hovenier in hart en nieren. Lennard is een harde werker die bevlogen zijn werk doet.

Een gerenommeerde hovenier in Rotterdam en omgeving

Uiteenlopende tuinopdrachten

Onze hoveniers uit Capelle aan den IJssel voeren al decennialang uiteenlopende projecten uit. Wij ontwerpen kleine tuinen van particulieren, maar werken ook in grote, tot de verbeelding sprekende villatuinen buiten de stad. Ook tuinen van kantoorpanden en appartementencomplexen zijn bij ons geen probleem. Wij werken met bevlogenheid aan uw tuin, en dat is te zien!

Maarten Franken, de oprichter van ons hoveniersbedrijf, volgde zijn opleiding in Boskoop. Hij begon in de Lagere Tuinbouwschool, en zette zijn studie voor aan de Rijks Middelbare Tuinbouwschool. Na zijn studie volgde hij nog een aantal cursussen. Zo is hij naast hovenier ook boomverzorger.

Bekijk ons portfolio